Home Clip Art Sports Art Flames Art Free Samples Vectorization Support About Contact Resell
Ultimate Ornaments MEGA PACK
12 800 Ornamental Designs Inside!

58 categories included:

Ultimate Ornaments MEGA PACK version 1

Clipart deSIGN представя за първи път на българския пазар своите професионални пакети с клипарт.

Ние вярваме, че този професионален пакет с орнаменти трябва да бъде задължителна част от колекцията на всяка печатница, студио за външна реклама, рекламна фирма или професионален дизайнер. Прочетете причините по-долу за да разберете защо.

:: Количество - Въпреки че мнозина от вас са виждали огромни пакети с 200 000, 500 000, 800 000 клипарта, никой от тези пакети не е професионален по своята същност и качество на изображенията. Обикновено огромна част от тези изображения са gif картинки с ниска резолюция, събрани от кол и от въже всевъзможни "графики", за да се напомпи крайната цифра. Но дори и наличният векторен клипарт вътре, погледнат отблизо, в 95% от случаите е назъбен, с неравни и груби линии, векторизирани конвейрно без почистване от човешка ръка след това. Подобен "арт" не е подходящ за печат в голям формат, да не говорим за рязане от фолио. И не е за учудване, защото тези пакети са предвидени за домашна употреба, а не за професионална. Въпреки че в България някои от тези пакети биват продавани на цени от порядъка на 150 Евро без ДДС, в САЩ те струват само $20 - $30, именно защото са за домашна, а не за професионална употреба. Целта им е да се печатат на домашния принтер за картички по случай Нова Година, рожден ден или както казват американците just for fun. Като имаме предвид тези неща можем да кажем, че нашият пакет с 12 800 професионални векторни орнамента е най-големият професионален пакет с орнаменти в света.

:: Качество - ние вярваме, че ще останете удивени от векторното и визуално качество, което тези изображения притежават. Мнозина в България дори не са чували, че съществува такова нещо като професионален векторен арт. Време е да усетите разликата. Препоръчваме ви да смъкнете безплатните мостри от линка по-долу, за да се уверите сами.

:: Разнообразие - положили сме всяко старание клиентите ни да получат изобилие от стилове и категории, в които да търсят и намерят това, което им е необходимо за техния професионален творчески процес. Ние предлагаме 58 отделни категории и огромно число стилове в този пакет.

:: Ползваемост - в този пакет ще намерите не само готови за използване орнаментни дизайни, но също така и дизайн елементи, с помощта на които можете да създавате свои собствени уникални дизайни. Ще се изненадате колко полезни могат да бъдат такива дизайн елементи във вашата творческа работа.

:: Професионалност - Защо наричаме нашите изображения професионални? Защото в разработката им се залагат изключително високи изисквания за качество и професионална универсалност. По този начин се покриват всички професионални пазари и потребления на векторна графика, а именно:

::: Производители на външна реклама от фолио. Всички наши изображения са технически и визуално приготвени за рязане от фолио. Това означава: точките на векторите са намалени почти до минимум, което позволява спестяване на време при рязане и премахва излишни бабунки. Не са допускани отворени криви и контури, пресичане на линии, припокриване на обекти и усукване на линиите. Всички детайли и линии са ръчно изчистени и усъвършенствани до почти перфектна изящност. Цветните изображения са с изкючително чисти слоеве, които прилепват прилежно за многослойна апликация от фолио.

::: Сито печат. Цветните изображения на Clipart deSIGNTM са оцветени с цветове от Pantone Solid Coated гамата, при това с контролиран брой цветове. Цветовите нюанси са зададени със същия Pantone цвят, но в различен процент, за спестяване на удари при сито печат и намаляване на себестойността на печата, без да се губи ефектността на изображението.

::: Широко форматен цветен печат. Изяществото на линията и чистотата на детайла на нашите изображения ги прави перфектни за широко форматен печат. Изображенията могат да се увеличават до неограничен размер, без наличните при конвенционалния клипарт бъгове, неравности и дефекти да излизат наяве, понеже при нашите изображения такива няма.

::: Лазерно рязане и рутиране. Чистите линии, затворените контури, изящният детайл и липсата на твърде тънки линийки в детайла правят нашите изображения идеални и за рязане със CNC рутери, както и с машини за лазерно рязане.

::: Офсетов печат. Цветните изображения, които не са с цветове на Pantone са оцветени с цветове по CMYK скалата. Изящният детайл и перфектната линия ги правят подходящи за печатане в голям мащаб на брошури, списания и всякакъв вид печатни рекламни материали. Вече не е небходимо да губите време да почиствате и изпипвате изображенията, които ползвате, защото ние вече сме го направили. Неравностите и бъговете при конвенционалния клипарт, които застрашават качеството и визията на дизайните вече няма да ви тормозят. Нашите изображения се печатат също толкова идеално, колкото и изглеждат на екрана.

::: Бродиране. Чистите дизайни, които предлагаме са идеални и за бродиране с бродиращи машини.

::: Уеб дизайн. Векторните изображения, които могат да се мащабират на всякаква резолюция са идеални и за уеб дизайнери. Чистият и изящен детайл позволява на изображенията ни да бъдат вградени във фини дизайни, предназначени за Интернет или за компютърния екран. Изображенията на екрана се гледат само от няколко десетки сантиметра разстояние и поради това се забелязват всякакви неизящности и бъгове по детайла. Ето защо нашите изображения премахват подобни притеснения заради своето изящество.

::: Флаш анимация. Векторните изображения са подходящи и за флаш анимиране. Нещо повече поради факта, че броят векторни контролни точки е намален почти до минимум, това прави нашите изображения много по-леки като файлова тежест, а знаем, че малкият файлов размер на анимацията и бързото й зареждане в Интернет е от голямо значение.

:: Цена - може би мнозина не знаят, но пакет с 1000 - 5000 професионални изображения се продава в САЩ за около $300 - $400. На западния пазар ние продаваме този пакет на $279 бокс версията и $229 download версията. Но понеже Clipart deSIGN е съставена предимно от български екип ние избрахме да продаваме този пакет в България на изключително преференциалната цена от 99 лв. за бокс версията, която включва кутия, 2 компакт диска и печатен каталог с 320 страници.

:: Опитай преди да купиш - насърчаваме ви да смъкнете и тествате 58 безплатни векторни мостри (по 1 от всяка категория), за да се уверите сами, че онова което казваме за професионалните качества на нашите изображения е абсолютната истина. За целта използвайте линка по-долу.

Моля изчакайте също да се заредят превютата по-долу, за да зърнете дори само част от богатството и разнообразието на пакета, който предлагаме. Уверяваме ви, че ще си струва изчакване на зареждането на тези многобройни картинки.

This is a download only edition delivered electronically by
e-mail. No CD or printed media shipped! EPS and AI vector files
in the package. High quality printable PDF catalogs included.

To understand better the purchase process, please read this before you buy.


Free Vector Samples License Agreement Check Out
Design Elements
Classic Color Up
Classic Black & White Up
Modern Design Elements Up
Wrought Iron Up
Tiny Design Elements Up
Urban Design Elements Up
Ornamental Designs
Modern Scroll Designs Up
Advanced Scroll Designs Up
Advanced Scroll Designs 2 Up
2 Color Scroll Designs Up
Chinese Floral Designs Up
Japanese Floral Designs Up
Mexican Designs Up
Celtic Designs Up
Indian Designs Up
Floral Frieze Designs Up
Corner Designs Up
Floral Designs 1 Up
Floral Designs 2 Up
Floral Designs 3 Up
Floral Designs 4 Up
Rectangle Floral Designs Up
Rule Line Designs Up
Enhanced Scroll Designs Up
Classic Scroll Designs Up
Classic Frieze Designs Up
Wrought Iron Designs Up
Renaissance Scroll Designs Up
Frames & Panels
Ornamental Panels 1 Up
Ornamental Panels 2 Up
Ornamental Panels 3 Up
Ornamental Panels 4 Up
Ornamental Panels Color Up
Advanced Panels Up
Advanced Panels Color Up
Floral Panels Up
Hanging Signs Up
Circle Floral Frames Up
Hand Drawn Ribbons Up
Floral Ribbons Up
Simple Ribbons Up
Torn Parchments Up
Torn Parchments Floral Up
Sign Panels Up
Extra Designs
Exquisite Birds Up
Exquisite Ladies Up
Exquisite Animals Up
Snowflakes Up
Medallions Up
Shields Up
Sign Shapes Up
Flower Baskets Up
Bullets Up
Art Deco Girls Up
Ornamental Dingbats Up
Borders Up
Color Dingbats Up
Floral Dingbats Up
 
HOME | CLIP ART | FLAMES | SPORTS | VECTORIZATION | FREE CLIPART | FEEDBACK | LINKS | ABOUT US | CONTACT | RESELL | SITE MAP
All art and web site content Copyright (c) 2006 Clipart deSIGN. All Rights Reserved. Updated June 21 , 2006. Vector Clipart, Vector Clip Art